Soutěžili jsme "O krále pohádkového světa"

16.11.2012 14:25

V rámci projektu Pohádka ve dnech 14. - 16.11. jsme vydali na naše pohádkové putování. Šli jsme cestou necestou, překračovali jsme spadlé kmeny, prolézali jsme krtčí norou, lezli jsme na strom, abychom věděli, kudy dál, procházeli jsme blátem, prodírali se houštím a nakonec jsme přeplavali širokou řeku. Dostali jsme se do pohádkové říše!

A pak už jsme mohli začít soutěžit o to, kdo se stane králem pohádkového světa. Za správné odpovědi a za plnění různých úkolů jsme sbírali razítka - malé koruny. A co jsme všechno dělali? Ukazovali jsme si pohádkové knížky, vyplňovali jsme pohádkové pracovní listy, hádali jsme hádanky, poznávali písničky z pohádek, doplňovali pohádkové dvojice, na interaktivní tabuli jsme hledali rozdíly a procházeli labyrinty, házením koulí jsme zachraňovali zakletého prince. Ve skupinkách jsme skládali pohádkové puzzle a zahráli si na Popelky a třídili jsme hrách a fazole. Ve čtvrtek jsme byli také na návštěvě u místních loutkářů.

A kdo za ty tři dny nasbíral nejvíc korunek a stal se tak králem pohádkového světa? Nemáme krále, ale královnu Natálku L..První tři získali korunu a diplom, sladké odměny se však dočkali všichni.

  • 1. místo    Natálka Ludvíková (14 korunek)
  • 2. místo    Sebik Drejsl (12 korunek)
  • 3. místo    Natálka Drejsl a Natálka Košková (11 korunek)