Jaký byl dětský den?

31.05.2013 19:27

Dnešní den ve škole opravdu nebyla nuda - oslavovali jsme totiž den dětí. Hned ráno jsme plni očekávání vyrazili s prázdnými igelitkami do tělocvičny, abychom si je za dvě hodiny odnesli plné sladkostí a plyšáků.  

V tělocvičně na nás totiž čekalo plno nejrůznějších stanovišť. Prolézali jsme tunelem, kutáleli váleček, trefovali se kroužky na cíl, házeli jsme na koš a do různě velkých otvorů, skákali přes švihadlo, přecházeli lavičku, skákali na velkých balonech i v pytlích a probíhali jsme slalomovou dráhu. Za každý splněný úkol jsme dostali žetony, za které jsme si pak v obchůdku nakupovali sladkosti, plyšáky a další drobnosti. 

Ve třídě jsme se pak všichni navzájem pochlubili, co jsme si všechno z tělocvičny donesli, u sváči jsme koukali na ovečku Shaun a poslední hodinu jsme si zahráli několik her. Dneska se nám ve škole vážně líbilo!

Ještě jednou děkuji všem rodičům, kteří nám přispěli nejrůznějšími dárečky pro děti - škoda, že jste nemohli vidět tu radost a ta světýlka v očích dětí... Tak aspoň na fotkách ;-)